Εξερευνώντας τον χωρισμό

Ένα σεμινάριο 10 συναντήσεων, στο οποίο θα συζητηθούν όλες οι πτυχές του χωρισμού και της γονεϊκότητας μετά από το διαζύγιο.

Η ομάδα θα είναι διαδικτυακή, με πολύ εύκολη σύνδεση μέσω της πλατφόρμας zoom, και θα συναντιέται κάθε Δευτέρα 19.00-21.00.

Έναρξη: Δευτέρα 4 Απριλίου

Εισηγήτριες των θεματικών και συντονίστριες της ομάδας θα είναι οι συνεργάτιδες του divorcemag.gr Αλέξια Στουραΐτη, Δικηγόρος MSc, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Ψυχοδραματίστρια, και Υπ. διδάκτωρ ΠΑΔΑ, και η Εύη Βουκελάτου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/Ψυχοθεραπεύτρια MSc, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και εκπαιδεύτρια γονέων ΡΕΤ (Parent Effectiveness Training, σύστημα Thomas Gordon)

Σε ειδική συνεργασία με το divorcemag.gr και μετά από μείωση του κόστους συμμετοχής στο μισό, αυτό διαμορφώνεται για τους αναγνώστες του site στα 120€ συνολικά και για τις 10 συναντήσεις. Ο αριθμός των συμμετοχών θα διατηρηθεί χαμηλά για εστιασμένη εργασία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς και για να επικοινωνήσετε απευθείας με τις εισηγήτριες για οποιαδήποτε απορία σας ή περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Δήλωση συμμετοχών είναι δυνατή έως και την Κυριακή 3 Απριλίου.

Σημ: παρακαλούμε σημειώστε ότι οι παρούσες εισηγήσεις δεν αποτελούν νομική συμβουλευτική.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ 10 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ "Εξερευνώντας τον χωρισμό"

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Με την υποβολή της φόρμας δηλώνετε ότι συμφωνείτε στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το divorcemag.gr και τις εισηγήτριες της ομάδας, κατ' εφαρμογή των διατάξεων της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, και δη τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ("Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων"), με σκοπό την εξυπηρέτηση του σεμιναρίου και τη συμμετοχή σας σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Όνομα